Supa de sange cu ochi pentru Halloween

Supa de sange cu ochi este o reteta delicioasa pentru halloween. Cu siguranta va veti surprinde oaspetii cu o astfel de reteta de supa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa de sange cu ochi pentru Halloween

Ingrediente

  • 2 linguri de unt nesarat
  • 1 ceapa
  • tocata marunt
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 1 / 2 cana vin alb sec
  • 2 cutii rosii zdrobite
  • supa de pui
  • 3 crengute oregano
  • Sare grunjoasa si piper proaspat
  • 6 masline negre
  • 2 crengute proaspete rozmarin
  • arpagic proaspat
  • bocconcini
  • masline verzi umplute cu ardei

Mod de preparare

Supa de sange cu ochi este o reteta delicioasa pentru Halloween. Cu siguranta va veti surprinde oaspetii cu o astfel de reteta de supa.

Se topeste untul intr-o cratita mare la foc mediu-scazut de caldura. Adaugati ceapa si usturoiul, si gatiti pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 6 minute.

Se adauga vin, si se fierbe pana cand acesta se evapora, aproximativ 1 minut. Rosiile, supa si oregano se fierb . Se da focul mic si se fierbe usor pana cand se ingrosata, aproximativ 45 de minute.

Folosind o lingura de lemn scoateti ierburile. Se piseaza roile si se amesteca pana se omogenizeaza. intoarceti-va la tigaie, si se toarna incet supa amestecand constant. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intre timp se fac insectele : Folositi o scobitoare pentru a strapunge fiecare maslina de 4 ori (tot drumul pana la cealalta parte). Inserarati o frunza de rozmarin in fiecare gaura pentru a face opt picioare. Introduceti doua bucati de arpagic in mica gaura de la sfarsitul maslinei pentru a face antene.

Apoi se fac ochii: Folosind un cutit de pepene mic, scoateti-o gaura din fiecare bocconcini. Fiecare maslina verde umpluta cu ardei se taie pe jumatate . Se pune o jumatate in fiecare minge de bocconcini pentru a face globilor oculari.

Supa fierbinte se pune in farfurii. Se pun aproximativ 4-5 ochi in fiecare farhurie. Se pune sic ate o insect pe farfurie pentru aspect.


Supa de sange cu ochi se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul Retetele Anei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca cu ciocolata si branza
1
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Ciorba de stevie cu oua intregi
2
Supe si ciorbe

Ciorba de stevie cu oua intregi

Este una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.

Ciorba de stevie cu oua intregi
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
3
Aperitive cu carne

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Retete dietetice

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
Prajitura "polara"
4
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
5
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Parteneri
Strudel cu branza si visine
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce