Supa de sange cu ochi este o reteta delicioasa pentru halloween. Cu siguranta va veti surprinde oaspetii cu o astfel de reteta de supa.
Supa de sange cu ochi este o reteta delicioasa pentru Halloween. Cu siguranta va veti surprinde oaspetii cu o astfel de reteta de supa.
Se topeste untul intr-o cratita mare la foc mediu-scazut de caldura. Adaugati ceapa si usturoiul, si gatiti pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 6 minute.
Se adauga vin, si se fierbe pana cand acesta se evapora, aproximativ 1 minut. Rosiile, supa si oregano se fierb . Se da focul mic si se fierbe usor pana cand se ingrosata, aproximativ 45 de minute.
Folosind o lingura de lemn scoateti ierburile. Se piseaza roile si se amesteca pana se omogenizeaza. intoarceti-va la tigaie, si se toarna incet supa amestecand constant. Se condimenteaza cu sare si piper.
Intre timp se fac insectele : Folositi o scobitoare pentru a strapunge fiecare maslina de 4 ori (tot drumul pana la cealalta parte). Inserarati o frunza de rozmarin in fiecare gaura pentru a face opt picioare. Introduceti doua bucati de arpagic in mica gaura de la sfarsitul maslinei pentru a face antene.
Apoi se fac ochii: Folosind un cutit de pepene mic, scoateti-o gaura din fiecare bocconcini. Fiecare maslina verde umpluta cu ardei se taie pe jumatate . Se pune o jumatate in fiecare minge de bocconcini pentru a face globilor oculari.
Supa fierbinte se pune in farfurii. Se pun aproximativ 4-5 ochi in fiecare farhurie. Se pune sic ate o insect pe farfurie pentru aspect.
Supa de sange cu ochi se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul Retetele Anei.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii