1. Zarzavatul (morcovul, ceapa, telina) bine spalat, se pune la fiert in apa clocotita si se lasa pana se inmoaie. 2. Se adauga rosiile si ardeiul si
1. Zarzavatul (morcovul, ceapa, telina) bine spalat, se pune la fiert in apa clocotita si se lasa pana se inmoaie.
2. Se adauga rosiile si ardeiul si se mai fierb 10 minute.
3. Se strecoara supa, iar zarzavatul se mixeaza.
4. In supa se adauga orezul spalat, se mai adauga 100 ml apa planta si se pune la fiert.
5. Dupa ce orezul s-a fiert, adaugam untul, verdeata, si legumele mixate.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii