Supa cu stelute si inimioare

Supa cu stelute si inimioare este o supa de carne la care se pun taietei in forma de stelute si inimioare. Cu acest detaliu sigur ii veti convinge pe copii sa manance supa.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Supa cu stelute si inimioare

Ingrediente

  • o jumatate ardei gras rosu
  • o jumatate ardei gras verde
  • putin pastarnac
  • 2 rosii in bulion si putin suc
  • 1 morcov
  • o ceapa mica
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingurita concentrat de legume
  • 2 cartofi
  • 1 bucata carne de pasare (de casa) pentru gust
  • Galustele:
  • 3 oua
  • 30 g unt
  • 30 g cascaval
  • 30 g faina
  • 30 g gris
  • sare iodata de mare
  • piper mozaic

Mod de preparare

Supa cu stelute si inimioare este o supa de carne la care se pun taietei in forma de stelute si inimioare. Cu acest detaliu sigur ii veti convinge pe copii sa manance supa. Punem mai intai carmea la fiert, dam la o parte spuma si apoi adaugam ceapa, ardeii, morcovul si pastarnacul.
Preparam galustele:batem ouale bine, adaugam cascavalul ras, apoi untul moale. Lasati la temperatura camerei. Amestecati faina si grisul si adaugati cate o lingura in compozitia de oua. Puneti aluatul la copt intr-o tava cca 20 minute. Decupati galuscutele din aluatul copt.
Adaugam cartofii taiati cuburi in supa si lasam sa fiarba cateva minute apoi punem si galustele. Lasam supa la foc mic si acoperita sa fiarba. Punem concetratul de legume, rosiile tocate marunt si mai lasam sa dea putin in clocot. La final presaram patrunjelul tocat marunt .


Supa cu stelute si inimioare se mananca cu multa pofta si 2 piticuti la masa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca cu ciocolata si branza
1
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Ciorba de stevie cu oua intregi
2
Supe si ciorbe

Ciorba de stevie cu oua intregi

Este una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.

Ciorba de stevie cu oua intregi
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
3
Aperitive cu carne

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Retete dietetice

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
Prajitura "polara"
4
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
5
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Parteneri
Strudel cu branza si visine
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce