Supa crema de morcovi, reteta pentru bebelusii cu varsta mai mare de 6 luni
Curatati morcovii, pastarnacul si prazul si apoi ii taiati rondele. Indepartati interiorul lemnos al pastarnacului. Fierbeti legumele in 1,5 litri de apa cu sare pentru 20 de minute. Scurgeti legumele si pastrati supa. Adaugati legumele in vasul blenderului Oster Classic Pro, untul, laptele fierbinte si adaugati, optional, putina sare. Adaugati si putina supa de legume. Mixati totul pana obtineti o crema fina. Adaugati supa atat cat este nevoie, pana ajungeti la consistenta dorita. Serviti supa crema de morcovi alaturi de crutoane. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii