Pops de Branza

Pops de Branza este un delicios apertiv cu branza. Copii se vor bucura tare mult de acest fel de mancare, dar si la o petrecere cu adulti veti avea succes.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pops de Branza

Ingrediente

  • 300 grame branza feta
  • 1 lingura smantana
  • rozmarin proaspat
  • piper
  • 1 ou
  • 20 bastonase rezistente la copt
  • aluat de foietaj

Mod de preparare

Pops de Branza este un delicios apertiv cu branza. Copii se vor bucura tare mult de acest fel de mancare, dar si la o petrecere cu adulti veti avea succes.

Portioneaza aluatul de foietaj (dezghetat la temperatura camerei) in patrate mici, egale (aproximativ 4-5 cm).
Amesteca branza impreuna cu smantana, piperul si rozmarinul.
Aseaza in mijlocul patratelelor bastonasele iar peste ele putina compozitie (daca nu ai bastonase rezistente la coacere poti folosi orice alt tip de bastonase, pe care le vei pune dupa ce patratelele cu branza s-au copt pentru a nu se topi).
Impatureste-le apasand un pic pe margini cu furculita pentru a nu se desface in timpul coacerii.
La final unge-le cu oul batut apoi aseaza-le intr-o tava tapetata cu hartie pergament si pune-le in cuptorul preincalzit la 200gC pana se rumenesc (aproximativ 15 minute).


Pe desupra poti presara susan, mac sau cascaval ras.
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia