Pizza pentru copii este de fapt o reteta de pizza obisnuita insa ornata deosebit. Pentru aceasta reteta de pizza pentru copii aveti nevoie de drojdie, unt, cascaval, faina si sunca.
Pizza pentru copii este de fapt o reteta de pizza obisnuita insa ornata deosebit.
Se face mai intai aluatul pentru pizza: se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga sarea, untul topit si faina cat sa iasa un aluat potrivit de moale. Se framanta bine si se lasa la dospit pentru 20-30 minute. Aluatul se imparte in doua si se formeaza doua blaturi rotunde. Fiecare se unge cu ou batut cu sare si piper, apoi se decoreaza dupa propria imaginatie.
Din felii de rosii si masline se pot face ochi. Din felii de sunca se fac sprancene, nas si gura. Din cascaval ras si verdeata se face parul. Din jumatati de rosii se reprezinta obrajii, iar din spanac se taie mustatile. Se coc in cuptorul bine incins, timp de 15-20 minute.
Pizza pentru copii are farmecul ei pt ca copii pot gasi si alte modalitati de decorare. Distrati-va frumos gatind impreuna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii