Humus reţetă. Humusul este mai gustos dupa cateva ore dupa ce au fost amestecate ingredientele. Se tine la frigider. Se lasa peste seara boabele de naut in apa. Se
Humusul este mai gustos dupa cateva ore dupa ce au fost amestecate ingredientele. Se tine la frigider. Se lasa peste seara boabele de naut in apa. Se fierb in mai multe ape. Se pun in blender boabele de naut dupa ce au fost bine fierte. Se adauga: zeama de lamaie, tahini (pasta concentrata de susan), uleiul de masline
Se serveste cu lipii sau paine prajita. Sursa acestei retete este site-ul retetebebelusi.ro
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii