Fasole cu viermi pentru Halloween

Fasole cu viermi pentru Halloween este o reteta inedita pe care o puteti face de halloween, dar si cu alte ocazii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Fasole cu viermi pentru Halloween

Ingrediente

  • 500 g fasole neagra
  • uscata
  • 2-3 cepe
  • 2 morcovi
  • 500 gr. rosii
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • ulei
  • boia dulce de ardei
  • piper
  • 3 cremvusti

Mod de preparare

Fasole cu viermi pentru Halloween este o reteta inedita pe care o puteti face de halloween, dar si cu alte ocazii. Fasolea uscata, pentru a fierbe mai repede, se lasa in apa de seara pana dimineata. Se pune la fiert, iar dupa ce a fiert se scurge apa.
Fasolea se fierbe cu un morcov si o ceapa pentru a-i da gust. Separat se caleste ceapa, morcovii, se toaca marunt si se calesc in ulei incins, se adauga sare, piper, boia de ardei dulce, patrunjelul tocat fin. Dupa ce ceapa s-a rumenit, se adauga rosiile decojite si tocate marunt. Se mai lasa 5-10 minute sa fiarba. Dupa ce s-au fiert morcovii, se adauga amesteca cu fasolea fiarta scursa de apa. Dupa ce totul a fiert bine (5-10 min) potriviti de sare, daca mai este cazul mai adaugati si o jumatate de pahar de apa, asta daca sosul a scazut prea mult.
Separat se fierb 4 -5 cremvusti care se taie pe lung in 2-3 fasii. Acestia se aseaza peste mancarea de fasole ca si cum ar fi viermi.


Fasole cu viermi pentru Halloween se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere imbracate in aluat

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Chiftele din carne si legume, la cuptor

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Tigaie de toamna cu capac

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Tigaie de toamna cu capac
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
1
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Coronita aperitiv cu carne si legume
2
Aperitive cu carne

Coronita aperitiv cu carne si legume

Coronita cu carne si legume este un aperitiv consistent si delicios. Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare....

Coronita aperitiv cu carne si legume
Ciorba cu coasta afumata
3
Borsuri

Ciorba cu coasta afumata

Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)

Ciorba cu coasta afumata
Rosii cherry la borcan
4
Conserve de iarna

Rosii cherry la borcan

Pentru ca in mica gradina pe care o avem, sunt multe astfel de rosii, mi-am dorit ca sa le pot folosi si iarna asa ca le-am...

Rosii cherry la borcan
Nectar de caise
5
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Parteneri
Clatite din aluat de negresa
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Tort cu crema de iaurt moca si pere
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia