Cescute cu crema de branza este un aperitiv cu branza deosebit. Pentru a face acest aperitv deosebit aveti nevoie de rosii, castraveti si crema de branza.
Cescute cu crema de branza este un aperitiv cu branza deosebit. Musafirii vostri si adultii si copii vor fi cu siguranta incantati de aceasta creatie.
Taiati partea superipoada a rosiilor astfel incat sa aveti un capacel. Goliti apoi rosiile de miez si umpleti cu crema de branza. Folosindu-va de albusul unui ou fiert faceti niste toarte pentru cescutele din rosii. Pentru si mai mult efect faceti aburii din fasiute de castravete. Farfurioare cestii poate deveni capacelul de rosie pe care l-ati taiat chiar la inceput.
Cescutele cu crema de branza se servesc ca si aperitiv la orice masa festiva.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii