Cartofi noi umpluti este o reteta simpla de sezon. Pentru aceasta reteta cu cartfoi aveti nevoie de o jumatate de kg de cartofi noi.
Cartofi noi umpluti se pregatest foarte rapid, astfel ca pot fi o cina delicioasa sau chiar si o masa de pranz pentru cei care nu aveti mult timp la dispozitie.
Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert, se lasa sa se raceasca un pic ,se curata de coaja si se taie in jumatati. Cu ajutorul unei lingurite se scoate miezul cu grija sa nu se rupa cartoful,ramanand ca niste barcute.
Umplutura se pregateste astfel: Se toaca ceapa si pieptul de pui.Batem oul si il adaugam peste ceapa si pieptul de pui, punem branza rasa, miezul de cartofi, lingura de smantana, sare, piper si busuioc uscat dupa gust, omogenizam compozitia si umplem cartofii. Ungem un vas de yena cu putin ulei, adaugam o ceasca de apa, asezam cartofii, peste care adaugam cascaval ras si cateva masline pentru decor. Vasul cu cartfoii noi umpluti se da la cuptor pentru 30 minute pana se rumenesc frumos cartofii.
Cartofii noi umpluti se servesc reci sau calzi cu smantana si patrunjel!
Alte retete cu cartofi:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii