1. Bate bine oul cu laptele, 2 linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul dat pe razatoarea mica. 2. Presara faina amestecata cu
1. Bate bine oul cu laptele, 2 linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul dat pe razatoarea mica.
2. Presara faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.
3. Amesteca usor, dupa care adauga ardeiul si dovlecelul taiate cubulete.
4. Unge formele de briose cu unt si tapeteaza-le cu faina sau hartii speciale pentru briose.
5. Umple formele pana la jumatate si coace briosele cam 25 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii