Mancarea de spanac cu ou ochi pentru bebelusi este o delicioasa reteta nutritiva, perfecta pentru diversificarea alimentatiei copilului tau intre 6 si 12 luni.
Pentru inceput, spalam spanacul frunzulita cu frunzulita, indepartam coditele, apoi il oparim cca. 5-6 minute. Dupa ce s-a inmuiat, il scoatem intr-o sita pentru a se scurge de apa si pe urma, il tocam marunt cu un cutit. Intr-o oala mai mica, chiar si un ibric mai incapator, adaugam untul si usturoiul taiat marunt, dupa ce s-a incins bine adaugam faina, amestecam, apoi adaugam laptele cu smantana si amestecam din nou, pana cand observam ca incepe sa se lege, atunci adaugam spanacul, condimentam dupa gust si lasam pe foc sa fiarba cca. 20minute, amestecand mereu. Dupa ce spanacul este gata, il punem in 2 boluri si peste asezam un ou ochi. Sa va fie de bine!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii