Toate ingredientele pentru blat se pun in robot si se amesteca bine. Se toarna compozitia in tava de tort pregatita cu hartie de copt si se da la cupt
Toate ingredientele pentru blat se pun in robot si se amesteca bine.
Se toarna compozitia in tava de tort pregatita cu hartie de copt si se da la cuptor.
Se coace 45min la 180 grade apoi se lasa sa se raceasca.
Daca se foloseste compot de pere, se storc fructele de sucul in care stau si se masoara 250ml suc.
Cu restul se suc se insiropeaza blatul si se aseaza deasupra jumatatile de para.
Daca se folosesc fructe proaspete se oparesc, se decojesc, se scot samburii si se aseaza fructele pe blatul insiropat.
Se pregateste glazura de tort conforminstructiunilor de pe plic si se toarna deasupra.
Se decoreaza dupa imaginatie cu frisca sau ciocolata rasa.
eu am pus putina frisca pe margine.se da la rece pina in momentul servirii.
Reteta Tort simplu cu pere a fost propusa de s_tana
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDe mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea...
Rulouri din carne de vita
Comentarii