Smintina si o lingura de zahar se face frisca si se da la rece. Gelatina se inmoaie cu putin lapte caldut. 450g zahar, 8 oua, 1/2 l lapte se bat cu te
Smintina si o lingura de zahar se face frisca si se da la rece. Gelatina se inmoaie cu putin lapte caldut. 450g zahar, 8 oua, 1/2 l lapte se bat cu telul si se asaza pe aragaz la foc mic, amestecind tot timpul, sa nu se lipeasca de oala. Dupa ce s-a ingrosat compozitia, se da de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu gelatina, dupa care se pune frisca si vanilia. Se scurge compotul de ananas, iar fructele se pun in compozitie. Se asaza in oala o folie de plastic. Pe folie se asaza in forma de flori felii de portocala, peste felii se toarna jumatate din compozitie dupa care se asaza felii de banane, se toarna si restul de compozitie si se da la frigider pina ce sarlota s-a intarit. Cind s-a intarit, se rastoarna pe platou pentru a arata ca un tort.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzUn tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!
Inima cu mousse ciocolata si visine
Comentarii