Pentru tort racoros cu fructe frisca se bate la mixer pana devine spumoasa si se poate adauga putin zahar Asamblare: Blat, frisca, fructe pana se termina blatul.
Pentru tort racoros cu fructe frisca se bate la mixer pana devine spumoasa si se poate adauga putin zahar (2-3 linguri).
Asamblare: Blat, frisca, fructe ( fructele se taie felii si se aseaza pe toata suprafata tortului ) pana se termina blatul, se imbraca tortul in frisca si se decoreaza cu fructele ramase dupa preferinta.
Blatul de tort poate fi cumparat daca doresti ca acest tort sa fie foarte rapid, sau daca nu poti sa il prepari din 3 oua, 3lg de apa, 6lg de zahar si 6 lg de faina.
Tortul racoros cu fructe si frisca se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii