Se bat albusurile spuma foarte tare si se dau deoparte. Se rupe ciocolata in bucatele mici si se pune intr-un castron impreuna cu laptele, pe foc mic,
Se bat albusurile spuma foarte tare si se dau deoparte. Se rupe ciocolata in bucatele mici si se pune intr-un castron impreuna cu laptele, pe foc mic, pina se topeste. Se adauga galbenusurile si zaharul, amestecind in permanenta. Se adauga apoi untul in bucati mici, se ia de pe foc si se bate bine timp de citeva minute. La sfirsit, se adauga nescafe-ul si albusurile batute, care se incorporeaza usor. Se varsa intr-o forma lunga si sa pune la frigider. Pentru a se putea rasturna usor, se desprind marginile cu ajutorul unei lame de cutit, apoi se introduce forma in apa calda timp de 20 de secunde, dupa care se poate rasturna pe un platou rotund. Se poate decora cu jumatati de nuci, alune, etc iar la mijloc se poate umple cu frisca.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzO salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.
Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Comentarii