Batem spuma untul, cacao si ouale si adaugam zaharul pudra, laptele, faina si praful de copt. Ungem cu unt o forma rotunda de tort si o presaram cu fa
Batem spuma untul, cacao si ouale si adaugam zaharul pudra, laptele, faina si praful de copt. Ungem cu unt o forma rotunda de tort si o presaram cu faina. Turnam aluatul in forma de tort si il coacem. Il lasam sa se raceasca in forma de tort. Pentru umplutura fierbem grisul in lapte, dupa racire adaugam galbenusurile. Batem spuma zaharul, zaharul vanilat si untul si amestecam cu grisul. Turnam umplutura peste aluatul din forma. Glazuram: incalzim untul cu cacao si il intindem pe tort. Inainte de servire scoatem forma si feliem.
Alte retete
Tort tiramisu
Tort cu mere
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniAm pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii