Se bat pe foc in baie de aburi ouale cu zaharul pina se ingroasa ca o crema. Separat se freaca untul spuma si se adauga doua linguri de cacao, biscuit
Se bat pe foc in baie de aburi ouale cu zaharul pina se ingroasa ca o crema. Separat se freaca untul spuma si se adauga doua linguri de cacao, biscuitii muiati in lapte si bine storsi, rahatul si visine fara simburi din visinata. Se adauga incet crema de oua. Se unge un pergament si se asaza intr-o forma de chec, se toarna compozitia si se pudreaza printr-o sita cu restul de cacao.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDe mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea...
Rulouri din carne de vita
Comentarii