Pentru tortul Moca cu crema de cafea se incalzeste bine un castron, tinandu-l cateva minute cu apa clocotita pe marginea masinii. Se sterge sa fie perfect uscat.
Pentru tortul Moca cu crema de cafea se incalzeste bine un castron, tinandu-l cateva minute cu apa clocotita pe marginea masinii. Se sterge sa fie perfect uscat. Se pun ouale intregi, zaharul vanilat si se freaca bine pana se face ca o crema. Se adauga cafeaua si faina proaspat cernuta si se amesteca bine. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt, se coace la foc potrivit circa o ora. Se pregateste crema de cafea cu unt.
Dupa ce s-a racit perfect tortul, se taie cu un cutit bun in trei felii, iar intre ele se pune crema. Se opreste o Iingura de crema pentru garnitura. Tortul se glaseaza cu glazura de cafea, iar deasupra se pune cu cornetul crema oprita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieMi-am facut de lucru si am prestat o prajitura,chiar daca nu sunt la mine-n bucatarie.....
Prajitura de vara
Comentarii