Tortul Kodrit Kadir este un tort delicios pe care il puteti pregati la orice ocazie festiva.Pentru aceasta reteta de tort aveti nevoie de faina, cacao, zahar
Mai intai aramelizam pe foc zaharul, iar apoi ne apucam de crema. Pentru asta mixam ouale cu zaharul, apoi adaugam laptele si esenta de vanilie.
Pentru blat - oul il mixam bine, apoi adaugam zaharul, uleiul, laptele, faina amestecata cu praful de copt, cacao, ness si putin rom. La final se asambleaza: caramel- crema-blat.
Blatul se toarna exact in mijlocul tavii peste crema si astfel tortul se coace odata.
Se lasa la rece o ora dupa care s epoate servi.
Alte retete de tort recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii