Am facut o compozitie de chou (eclere): 250 ml apa se pun pe fok cu 200 g margarina si o lingurita de sare, cand da in clocot se ia de pe foc si se ad
Am facut o compozitie de chou (eclere):
250 ml apa se pun pe fok cu 200 g margarina si o lingurita de sare, cand da in clocot se ia de pe foc si se adauga 250g faina , se amesteca, se lasa la racit si se inorporeaza 6 oua unu cate unu.
Am executat o inima si niste gogosele si le-am "lipit" cu zahar ars, gogoselele le-am umplut cu o crema caramel, crema cu care am umplut si interiorul inimioarei.
Peste crema am pus piersici din compot, am ornat cu frisca si cel mai important cu un catel si o pisica imbratishati.
Pofta buna!
Reteta Tort de Valentine's day a fost propusa de elena alina 39176 pe forum culinar.ro
Alte retete de sarbatori gasiti aici:
Dobos in stil italian,
Tort Magic Moments,
Prajitura Victoria, cu nuca
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsunim-am inspirat de la Laura Adamache cu mici modificari in rest reteta este superba
Desert cozonac cu dovleacIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii