blat: se bat albusurile spuma,se bat apoi cu zaharul si se adauga pe rand galbenusele,faina,praful de copt si coaja de lamaie rasa. Se coace intr-o ta
blat: se bat albusurile spuma,se bat apoi cu zaharul si se adauga pe rand galbenusele,faina,praful de copt si coaja de lamaie rasa. Se coace intr-o tava tapetata.
crema: se amesteca intr-o cratita zaharul cu galbenusul si 1 ou,apoi se adauga apa,sucul si coaja de lamaie si amidonul. Se fierbe la foc potrivit amestecand cu telul pana se ingroasa. Se ia de pe foc.
sirop:se fierb toate ingredientele.
asamblare: se taie blatul in 2 ,se insiropeaza si se umple cu crema.
Se poate decora cu zahar pudra si felii de lamaie sau frisca.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii