Punem praful de gelatina intr-o craticioara si turnam nectarul de piersici. Incalzim pe foc mic, si amestecam cateva minute, pana se ingroasa. Sa avem
Punem praful de gelatina intr-o craticioara si turnam nectarul de piersici. Incalzim pe foc mic, si amestecam cateva minute, pana se ingroasa. Sa avem grija san u se arda pe fundul craticioarei. Daca s-a racit putin, adaugam zeama de lamaie si zaharul, apoi lasam sa se raceasca complet. Spalam piersicile, indepartam coaja si samburii, le taiem bucatele, le maruntim in blender, cu 1 dl de apa, pana obtinem o pasta groasa, apoi le turnam in zeama de gelatina. Captusim o tava in forma de tort sau o cratita cu folie, apoi turnam jeleul, pe care il tinem in frigider cel putin 1 zi.
Alte retete dulciuri recomandate:
Tort cu mere coapte
Prajitura cu visine
Dulceata visine
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii