Se amesteca bine margarina, mierea, zaharul cristal si galbenusurile. Se adauga praful de cacao, faina, praful de copt, nucile macinate si apoi spuma
Se amesteca bine margarina, mierea, zaharul cristal si galbenusurile. Se adauga praful de cacao, faina, praful de copt, nucile macinate si apoi spuma din albusuri. Se coace in tava tapetata cu unt la foc mic. Se scoate apoi din cuptor si se aseaza blatul pe forma de tort rasturnata. Se amesteca smantana, coacazele, 10 dg zahar si frisca. Se pun deoparte cateva coacaze si putina frisca pentru decor. Se fierbe gelatina in 1 dl de apa la care se adauga compozitia cu coacaze si apoi se intinde peste blatul de tort. Se lucreaza repede pentru ca se intareste repede. Parful de gelatina pentru tort si 5 dg de zahar se dizolva in 2 dl apa dupa care se fierbe si se lasa sa se raceasca. Daca se intareste se poate pune peste umplutura. Dupa intarire se decoreaza tortul cu coacazele si frisca puse deoparte. Se ia de pe forma de tort doar dupa 2-3 ore de stat la rece.
Alte prajituri recomandate
Tort diplomat
Tarta cu visine
Tiramisu
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii