Se oparesc migdalele si se curata de coaja. Se trec prin masina de pisat nuci, si se amesteca cu zaharul pisat. Se topeste intr-o cratita mica 75 g c
Se oparesc migdalele si se curata de coaja. Se trec prin masina de pisat nuci, si se amesteca cu zaharul pisat.
Se topeste intr-o cratita mica 75 g ciocolata cu putina apa. Se adauga, amestecind mereu, untul proaspat cate putin odata, si 4 galbenusuri puse pe rand. Se adauga migdalele cu zaharul, si la urma cele 4 albusuri spuma. Se amesteca usor. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina, si se coace 1/2 ora la foc moale. Se glazeaza cu glazura de ciocolata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzUn chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...
Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Comentarii