Blatul. Se amesteca galbenusurile cu zaharul1/2 ora. Se adauga albusurile spuma, pesmetul si ciocolata. Se coace in forma de tort 45 de minute. Glaz
Blatul.
Se amesteca galbenusurile cu zaharul1/2 ora. Se adauga albusurile spuma, pesmetul si ciocolata. Se coace in forma de tort 45 de minute.
Glazura.
Se fierbe zaharul cu apa pana se leaga si se poate intinde in fire de ata.
Apoi se ia de pe foc si se adauga lichiorul, punand vasul in apa rece si amestecand compozitia pana ce capata culoarea roz.
Apoi, imediat, se toarna peste tort, lasand sa se raceasca.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii