Se bat ouale cu zahar dupa gust, pana ce spuma se intareste astfel incat daca intoarceti castronul aceasta nu cade. In tava se pune hartie si peste ea
Se bat ouale cu zahar dupa gust, pana ce spuma se intareste astfel incat daca intoarceti castronul aceasta nu cade. In tava se pune hartie si peste ea se intinde uniform spuma. Se baga la cuptor la foc foarte mic si cu usa cuptorului crapata. Blatul de bezea va fi gata in 3 ore. Intoarceti bezeaua si dezlipiti hartia. Ungeti blatul cu finetti sau alta crema de ciocolata in strat subtire si apoi asezati feliile de banana lipite. Peste banane se pune frisca si se orneaza dupa preferinte. Puteti rade ciocolata si scortisoara deasupra pentru un aspect mai placut.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii