Tort cu zmeura

Tort cu zmeura este o reteta de tort delicioasa. Pentru a pregati acest tort cu zmeura aveti nevoi de circa 500 g de zmeura congelata sau proaspata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Tort cu zmeura

Ingrediente

  • O punga de piscoturi
  • 2 cutii cu frisca lichida=400 gr
  • 1 cutie de crema de brinza =500 gr
  • 2 pliculete de gelatina
  • 2 pliculete de intaritor pt. frisca-Sahnefest
  • zahar
  • o punga de zmeura congelate=750gr.

Mod de preparare

Tort cu zmeura este o reteta de tort delicioasa. Pentru a pregati acest tort cu zmeura crema de branza se pune intr-un castron mai mare si se freaca cu zahar. Se pune zahar dupa gust sa fie dulce. Separat se bate frisca cu cele 2 pliculetze de sahnefest. Usor se rastoarna frisca batuta si se amesteca cu crema indulcita. Intr-o tava cu pereti detasabili se aseaza piscoturile frumos, unul linga altul, si apoi cu sucul scurs de la zmeura se insiropeaza piscoturile. !!Atentie nu prea tare, ca sa nu se curga sucul. Intr-o olita se pregateste gelatina : cele 2 plicuri de gelatina cu 10 linguri de apa. Se lasa 10 minute la inmuiat, si apoi se incalzeste pana se dizolva. Se rastoarna crema in tava peste piscoturi si se aseaza pe deasupra zmeura. Se pune si pe deasupra inca un rand de piscoturi, pe post de blat. Se da la rece in frigider. Dupa ce se scoate din frigider se desface banda. Mai nou la acest gen de torturi se intoarce tava de tort invers.


Tortul cu zmeura se glazureaza cu ciocolata.Reteta Tortul meu cu zmeura a fost propusa de ANCUTA pe forum culinar.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
1
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
2
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
3
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
4
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
5
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia