Tort cu zmeura

Tort cu zmeura este o reteta de tort delicioasa. Pentru a pregati acest tort cu zmeura aveti nevoi de circa 500 g de zmeura congelata sau proaspata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Tort cu zmeura

Ingrediente

  • O punga de piscoturi
  • 2 cutii cu frisca lichida=400 gr
  • 1 cutie de crema de brinza =500 gr
  • 2 pliculete de gelatina
  • 2 pliculete de intaritor pt. frisca-Sahnefest
  • zahar
  • o punga de zmeura congelate=750gr.

Mod de preparare

Tort cu zmeura este o reteta de tort delicioasa. Pentru a pregati acest tort cu zmeura crema de branza se pune intr-un castron mai mare si se freaca cu zahar. Se pune zahar dupa gust sa fie dulce. Separat se bate frisca cu cele 2 pliculetze de sahnefest. Usor se rastoarna frisca batuta si se amesteca cu crema indulcita. Intr-o tava cu pereti detasabili se aseaza piscoturile frumos, unul linga altul, si apoi cu sucul scurs de la zmeura se insiropeaza piscoturile. !!Atentie nu prea tare, ca sa nu se curga sucul. Intr-o olita se pregateste gelatina : cele 2 plicuri de gelatina cu 10 linguri de apa. Se lasa 10 minute la inmuiat, si apoi se incalzeste pana se dizolva. Se rastoarna crema in tava peste piscoturi si se aseaza pe deasupra zmeura. Se pune si pe deasupra inca un rand de piscoturi, pe post de blat. Se da la rece in frigider. Dupa ce se scoate din frigider se desface banda. Mai nou la acest gen de torturi se intoarce tava de tort invers.


Tortul cu zmeura se glazureaza cu ciocolata.Reteta Tortul meu cu zmeura a fost propusa de ANCUTA pe forum culinar.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonaci Babani
1
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
2
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
3
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
4
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Cozonac Rosenkranz
5
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Bucataras.RO

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa

Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide