Aceasta este o reteta de post, iar pentru tortul cu suc de portocale va trebuie o cana de zahar, o cana de ulei.
Pentru tortul cu suc de portocale (de post) se bat cu mixerul timp de 5 minute, apoi se coace in tava tapetata la foc potrivit timp de 30-35 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie in trei foi, se umple cu crema de cafea sau cacao. Se face o crema din 3 plicuri de praf de crema de vanilie Dr. Oetker, 10 linguri de zahar pudra, 400 ml de suc de portocale. Punem praful de crema si zaharul, apoi sucul si mixam 5-6 minute. Stropim foile cu putin lichior de fructe, apoi ungem foile cu crema.
Tortul cu suc de portocale (de post) se serveste imbracat cu crema, apoi decoram cu frisca Hulala sau cu putina crema amestecata cu cacao.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii