Pentru blat se amesteca pesmetul cu untul si cu coaja de lamaie. Se pune podeaua intr-o forma cu diametrul de 20 cm si se baga la rece. Pentru umplu
Pentru blat se amesteca pesmetul cu untul si cu coaja de lamaie. Se pune podeaua intr-o forma cu diametrul de 20 cm si se baga la rece.
Pentru umplutura se inmoaie gelatina. Ricotta cu afinele se fac piure si se amesteca cu zaharul apoi cu gelatina incalzita si se baga la rece. se bate frisca bine si se amesteca cu ricotta dupa care se intinde peste blat. se baga iar la rece iar la urma cand se scoate din frigider se orneaza cu frisca deasupra si pe margini.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarUn desert rapid, ușor și tare bun.
Desert sufleu de branza cu capsuniDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii