Se amesteca galbenusurile rascoapte, rase prin razatoarea fina, impreuna cu galbenusurile crude si zaharina si untul frecat spuma. Se adauga nucile si
Se amesteca galbenusurile rascoapte, rase prin razatoarea fina, impreuna cu galbenusurile crude si zaharina si untul frecat spuma. Se adauga nucile si se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt. Se coace 3/4 ora, se lasa la racit. Apoi se pun deasupra albusurile batute spuma, la
care s-a adaugat zaharina pisata si merele rase marunt.
Este recomandat persoanelor care sufera de diabet
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaNoi cand vrem cu adevarat sa ne rasfatam, pregatesc un tort, ca ai mei sunt innebuniti dupa prajituri cu crema, mai ales...
Desert tort cu crema de zmeura, de ciocolata si glazura de ciocolata albaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii