Pentru BLAT se amesteca zaharul cu zaharul vanilat, untul apoi se adauga ouale pe rand iar la final faina+praful de copt si migdalele macinate. Apoi
Pentru BLAT se amesteca zaharul cu zaharul vanilat, untul apoi se adauga ouale pe rand iar la final faina+praful de copt si migdalele macinate. Apoi se toarna aluatul in forma de tort si se coace 25-30 min la 185 grade, pina scobitoarea a iesit curata. Pentru CREMA se fierbe budinca cu laptele si zaharul in mod normal apoi am dizolvat gelatina in 4 linguri apa si se incorporeaza in crema fierbinte. Se amesteca si se lasa sa se raceasca foarte bine. Se bate smantana pina s-a intarit. Si apoi se pune in amestecul de smantana cate o lingura de budinca rece si se amesteca bine. Se pune in jurul blatului inelul de tort si se toarna crema peste blat. se pune 2h la frigider. Intre timp se pune ciresele in sita sa nu mai aiba suc deloc si se pregateste glazura de tort ca pe plic cu 250 gr. apa. Se pun ciresele peste crema si se toarna glazura. Si se da din nou la rece, apoi se orneaza cu migdale si frisca. Dupa inca 2-3 ore se poate taia.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii