Pt blat untul se amesteca bine cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie apoio unul cate unul ouale. Faina se amesteca cu praful de copt si cu ma
Pt blat untul se amesteca bine cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie apoio unul cate unul ouale. Faina se amesteca cu praful de copt si cu macul apoi se adauga untului. Aluatul se pune intr-o forma si se da la cuptor. cand e gata se lasa la racit si se scoate din forma dupa care se pune pe un platou cu un inel imprejur.
Pt umpkutura merele se curata de coaja si de samburi si se taie bucatele mici. Din sucul de mere, zaharul si budinca se pregateste o budinca dupa instructiunile de pe pachet dar cu ingredientele de aici. Budincii i se adauga merele si se lasa putin la fiert dupa care se pune peste blat.
Frisca se amesteca cu zaharul vanilat si cu intaritorul, se bate bine si se intinde peste budinca.
Se orneaza cu mac si cu ciocolata Pavot.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDe mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea...
Rulouri din carne de vita
Comentarii