Fursecuri se sparg bine si se amesteca cu untul si cu pesmetul dupa care se pun intr-o forma cu un inel imprejur. Pe margini semai pun fursecuri intre
Fursecuri se sparg bine si se amesteca cu untul si cu pesmetul dupa care se pun intr-o forma cu un inel imprejur. Pe margini semai pun fursecuri intregi.
Pt umplutura gelatina se inmoaie. Coacazele se spala se usuca cu un prosop. Jumatate din cocaze se fac pireu se dau printr-o sita dpa care se amesteca cu zahar, iaurt si zahar vanilat. Gelatina se incalzeste intr-o cratita apoi se amesteca cu pireul de coacaze si apoi se adauga si frisca. Se pune crema peste acel biscuit din forma si se lasa la racit apoi se poate orna cu coacaze.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii