Se pun ouale intregi in robot cu zaharul pana cand se fac spumoase. Se adauga uleiul incetisor ca la maioneza.Se adauga cite o lingura de faina care
Se pun ouale intregi in robot cu zaharul pana cand se fac spumoase.
Se adauga uleiul incetisor ca la maioneza.Se adauga cite o lingura de faina care a fost amestecata in prealabil si in castron cu praful de copt Intre timp se adauga laptele acru, se rade coaja de portocala, se trec ciresele prin faina, dupa ce au fost scursesi li s-au scos samburii si se amesteca foarte bine.
Compozitie se pune in forma si se coace la cuptor la 180°C pentru vreo 45 de minute dupa care se probeaza cu scobitoarea.
Se pune la racit pe gratar
Reteta Tortul meu cu cirese a fost propusa de Adriana Nicoleta
Alte retete:aTortul meu cu zmeura; Tort cu fructe
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii