Tortul cu caise si dulceata de cirese este delicios si foarte aspectuos. Blatul cu nuca se potriveste perfect cu crema de frisca si pranza si caisele proaspete.
Albusurile le batem spuma cu impreuna cu zaharul praf, adaugam uleiul, nuca macinata si faina in care am amestecat praful de copt. Amestecam usor de jos in sus. Blatul se toarna in tava de tort tapetata cu hartie de copt.
Cand este copt se rastoarna, dezlipim hartia si se lasam sa se raceasca.
Batem frisca apoi adaugam branza dulce. Mixam pana la omogenizare.
Taiem caisele felii si le incorporam in crema de frisca.
Intr-o forma de tort cu pereti detasabili asezam blatul iar peste el crema de frisca. Lasa doua ore la frigider dupa care scoatem peretele detasabil al formei de tort si ornam deasupra cu dulceata de cirese.
Tortul cu caise si dulceata de cirese se serveste de la frigider.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii