Torturile cu branza sunt, in general, unele dintre cele mai lejere torturi, iar acest tort este cu atat mai special, cu cat imbina perfect straturi egale de crema de branza si blat pufos.
Desfacem blaturile gata facute, ungem fiecare felie cu crema de branza dupa care punem nuci, alune si stafide. Trebuie stiut ca stafidele, inainte de a fi puse peste crema de branza, se tin cam 20 minute in rom, sau, daca nu aveti, esenta de rom diluata cu putina apa. Dupa ce ungem toate blaturile cu crema de branza si presaram nuci si stafide, peste ultimul blat punem crema de branza sau frisca, si imbracam tortul uniform.
Tortul cu branza se serveste rece, cu decor dupa imaginatia si gustul fiecaruia.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii