Pt fursecuri cocosul se prajeste putin si apoi se lasa la racit. Se ia o forma de 26 cm si se pune hartie cerata. albusul se bate spuma apoi se adauga
Pt fursecuri cocosul se prajeste putin si apoi se lasa la racit. Se ia o forma de 26 cm si se pune hartie cerata. albusul se bate spuma apoi se adauga zaharul, scortisoara si aroma de migdale apoi cocosul. Se ia circa trei sferturi din masa de fursecuri si se pune in sprit si se fac fursecuri in forma apoi se da la cuptor la 140�C cca. 25 minute. restul de aluat pt fursecuri se pune in sprit si se fac alte fursecuri foarte apropiate, ca o podea pt tort. care se coace cca. 20 minute. se pune pe o tava dupa ce s-a racit. Pt umplutura ciocolata se topeste si se ia trei sferturi din ea cu care se unge blatul, cu restul se orneaza fursecurile. Gelatina se prepara cu apa . frisca cu vanilia si zaharul se bate spuma. praful pt crema de banane se amesteca bine cu laptele pana se face o crema apoi se amesteca cu frisca si cu gelatina. Se pune o "foaie" de banane peste blatul uns cu ciocolata apoi se pune crema peste care se aseaza fursecurile.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzUn chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...
Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Comentarii