Se prepara budica conform instructiunilor de pe plic, iar la sfarsit se adauga gelatina (inmuiata in prealabil in putina apa rece). Cand se raceste cr
Se prepara budica conform instructiunilor de pe plic, iar la sfarsit se adauga gelatina (inmuiata in prealabil in putina apa rece). Cand se raceste crema se adauga frisca. Blatul se insiropeaza cu zeama de la compot, se aseaza peste o felie de blat crema peste care se pune ananasul din compot, apoi cea de-a doua felie a blatului insiropata si din nou crema si ananas. Se orneaza cu frisca si ananas si daca doriti sa aiba un aspect mai deosebit ornati deasupra cu mult anans pe care turnati gelatina pentru prajituri inmuiata in siropul de la compot.
Tortul este un tort racoritor, se serveste rece si este un deliciu in zilele fierbinti de vara.
Se prepara foarte usor, tinand cont de instructiunile de pe plicurile cu ingrediente, ia timp putin si este ieftin.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDe mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea...
Rulouri din carne de vita
Comentarii