• macina biscuitii digestivi in blenderul Oster Reversible, pe viteza 1
• cand acestia s-au macinat, amesteca-i cu siropul de agave si scortisoara
• pune-i in forme de inimioara, si preseaza-i bine. Din aceasta cantitate ar trebui sa-ti reiasa 3 mini blaturi
• pune gelatina intr-un castron mic si adauga 70 ml de lapte rece deasupra
• las-o la hidratat cca 10 min
• amesteca la foc mic pana cand toate granulele se vor dizolva – atentie, fierberea distruge gelatina
• amesteca apoi siropul de agave cu crema de mascarpone
• adauga in blenderul Oster Reversible zmeura, laptele, smantana pentru frisca, siropul de agave amestecat cu mascarpone
• blendeaza pe viteza 1 pana ce obtii o compozitie omogena
• toarna compozitia egal in miniformele de inimioare si lasa-le la frigider cca o ora
• umezeste un cutit cu lama subtire, dar foarte ascutit, si taie usor in de jur imprejurul formelor – vei vedea ca se vor desprinde foarte usor
• decoreaza cu coacaze rosii si menta
• serveste desertul rece.
Savureaza cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii