• rupeti biscuitii si macinati-i in blenderul Oster Classic Chrome impreuna cu scortisoara • scoateti untul din frigider
• rupeti biscuitii si macinati-i in blenderul Oster Classic Chrome impreuna cu scortisoara
• scoateti untul din frigider si dati-l pe razatoare astfel incat sa-l imprastiati pe toata suprafata biscuitilor
• tapetati cu unt si zahar pudra o forma de tarta cu partea de jos detasabila
• incorporati in totalitate biscuitii cu untul, astfel incat sa obtineti un aluat umed si usor de modelat
• presati in toate colturile formei de tarta si intindeti stratul de biscuiti egal si nivelati-l bine
• umeziti-va mainile si apasati usor pe biscuiti pentru a crea un strat unificat
• lasati la frigider pentru cca. 15 minute pentru a se intari
• hidratati gelatina in 300 ml lapte rece
• amestecati in blenderul Oster Classic Chrome, pe viteza mica, crema de branza, 150 ml lapte rece, intaritorul de frisca, esenta de cafea si Creme Patisserie
• adaugati ambele tipuri de zahar si mixati pe ultima treapta de viteza
• la foc mic, intr-un ibric, fara a ajunge la fierbere, amestecati laptele cu gelatina pana ce devine usor caldut, iar granulele de gelatina sunt complet dizolvate
• adaugati laptele cu gelatina in blenderul Oster Classic Chrome peste cealalta compozitie si amestecati pana se distribuie uniform
• scoateti forma de tarta din frigider si adaugati crema in ea
• miscati forma de tarta stanga-dreapta pana se niveleaza si lasati-o la frigider pentru cca. 2 ore
Pofta buna!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri calePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii