• rupeti biscuiti in bucati mai mici, adaugati-i in blenderul performant Oster Reversible si mixati pe viteza 1 pentru aproximativ 1 minut pana cand sunt complet maruntiti
• transferati biscuitii intr-un bol si adaugati peste ei untul topit si racit
• amestecati si puneti apoi compozitia intr-o forma de silicon si presati
• lasati forma la frigider, cat timp va veti ocupa de restul retetei
• intr-un bol separat, puneti gelatina in 100 ml de apa rece si amestecati si lasati- sa se umfle
• dupa ce gelatina s-a hidratat, topiti-o pe baie de abur, amestecand pana ce se va dizolva bine
• pentru crema: puneti crema de branza in blenderul performant Oster Reversible, apoi adaugati smantana dulce, zaharul pudra, zaharul vanilat si la final zmeura congelata
• porniti blenderul la viteza 1 si mixati pentru cateva minute, pana se formeaza o crema uniforma
• treceti crema printr-o sita, pentru a inlatura semintele de zmeura
• adaugati gelatina peste crema, putin cate putin si amestecati usor
• turnati compozitia in tava si lasati la rece pentru circa 3-4 ore, pana cand crema se va intari bine.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/cheesecake-cu-zmeura-facut-la-oster/
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii