Blat:Se bat albusurile spuma,apoi se bat cu zaharul,se adauga galbenusele,faina,praful de copt si esenta.Se coace intr-o tava dreptunghiulara,tapetata
Blat:Se bat albusurile spuma,apoi se bat cu zaharul,se adauga galbenusele,faina,praful de copt si esenta.Se coace intr-o tava dreptunghiulara,tapetata cu faina. Sirop:Se fierb ingredientele. Crema:Se fierb in bain-marie ouale frecate cu zahar,laptele si ciocolata,amestecand continuu.Dupa ce s-a topit ciocolata,se mai lasa putin,apoi se ia de pe foc si se raceste.Se adauga treptat in untul frecat spuma. Asamblare:Vezi si figura si nu va speriati, nu e asa de greu. 1.Se formeaza un patrat,taind pe verticala un bastonas. 2.Patratul se taie in 2 pe diagonala.Vor iesi 2 triunghiuri. 3.Un triunghi se taie in 2,iar unul din cele 2 triunghiuri mici rezultate se mai taie o data in 2. 4.Vor iesi 2 triunghiuri dreptunghice si mai mici.Unul din ele se va taia paralel cu una din catete astfel incat sa rezulte un triunghi mic si un bastonas retezat la un capat. 5.Pe o tava mare invelita sau nu in staniol se asaza unul sub altul cele 4 triunghiuri de la cel mai mic la cel mai mare.Bastonasul cel retezat va fi trunchiul,iar bastonasul drept suportul de brad.Bradul se insiropeaza si se umple cu crema ca un tort obisnuit.Deasupra triunghiurilor se pune frisca verde.Trunchiul si suportul se imbraca in Finetti.De asemenea,bradutul se decoreaza cu jeleuri si fulgi de cocos.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii