Nu coci, nu dureaza mult si Alex te invata cum sa o faci: tarta cu biscuiti oreo … perfecta pentru diseara
Macinati bine biscuitii Oreo intr-un blender cu tocator. Adaugati untul topit si continuati sa macinati pana se omogenizeaza totul bine. Puneti biscuitii intr-o tava de tarta cu fund detasabil si presati bine, insistand pe margini. Lasati la frigider pana pregatiti crema.
Acum sa continuam cu crema. Taiati marunt, la cutit ambele tipuri de ciocolata si puneti-le intr-un bol. Incalziti smantana de gatit pe foc si puneti-o peste ciocolata. Lasati-o acolo cca 1 minut, apoi amestecati-o bine pana la omogenizare. Turnati ganajul obtinut in forma de tarta. Puneti fructele de padure si dati la frigider pentru minimum 2 ore. Optional, pentru servire puteti pune niste fulgi de migdale prajiti si zdrobiti. Voila ! Una bucata tarta cu ciocolata si capsuni, fara coacere.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii