Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu zaharul si laptele. Se amesteca pasta de biscuiti cu galbenusul, branza de vaci, untul moale si albusul batut s
Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu zaharul si laptele. Se amesteca pasta de biscuiti cu galbenusul, branza de vaci, untul moale si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma tapetata si se fierbe in cuptor timp de 30 de minute, in bain-marie.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Rulada de post, cu mere
Tort cu visine "Padurea neagra"
Ciocolata de casa cu lapte praf
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii