Caisele se spala si se curata de samburi, dupa care se dau pe razatoare. Se freaca intr-un castron galbenusurile cu 200 gr zahar si coaja rasa de la
Caisele se spala si se curata de samburi, dupa care se dau pe razatoare. Se freaca intr-un castron galbenusurile cu 200 gr zahar si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca apoi cu caisele rase, romul si albusurile batute spuma cu restul de zahar. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si se pune la cuptor. Dupa ce s-a rumenit, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Prajitura snikers
Prajituri delicioase
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii