Pentru a realiza aceasta reteta de sufleu cu smantana aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: smantana, faina, oua, zahar, coaja rasa de la o lamaie.
Se amesteca faina cu smantana intr-un vas care se pune apoi pe foc fara sa inceteze amestecatul, pana in clipa in care incepe sa fiarba.
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit, se adauga galbenusurile frecate separat dinainte cu zaharul si coaja de lamaie, se amesteca bine si apoi se pun albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o forma unsa. Se lasa la copt cam 20 min.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Ciuperci umplute
Pulpe de pui la cuptor
Ciorba de salata verde
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii