Sufleul cu lapte este o reteta culinara simpla, dar pentru care aveti nevoie de cateva ingrediente speciale. Intre aceste ingrediente se numara si faina de cartof.Pentru reteta de sufleu cu lapte veti mai avea nevoie de lapte, oua, unt, zahar, faina de cartofi si sare.
Se pune la fiert laptele cu zaharul. Cand laptele fierbe, se adauga faina de cartofi amestecata cu putin lapte rece in alt vas. Se lasa sa clocoteasca totul timp de 2 min, apoi se ia de pe foc si se adauga untul, sarea si galbenusurile unul cate unul, amestecand mereu, iar la sfarsit albusurile batute spuma.
Se pune totul in forma pentru sufleu unsa si se lasa la cuptor circa 20 min.
Se serveste imediat.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Reteta drob
Spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii