Pentru omleta cu mere si rom se curata merele, se taie felii subtiri si se pun sa se moaie pe masina, cu o lingurita de unt. Se pune intr-un castron faina.
Pentru omleta cu mere si rom se curata merele, se taie felii subtiri si se pun sa se moaie pe masina, cu o lingurita de unt. Se pune intr-un castron faina, se amesteca cu ouale intregi, sare si zahar pisat vanilat. Se subtie cu lapte si cu o lingura de rom, astfel incat aluatul sa fie ca o smantana. Se topeste putin unt intr-o tigaie, se toarna o parte din compozitie, se presara merele si deasupra se toarna restul compozitiei. Se coace o jumatate de ora la cuptor. Se rastoarna pe farfurie, se presara zahar. La fel se poate pregati si cu visine.
Omleta cu mere si rom se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii