Compozitia pentru malaiul de post se face din 2 mere rase, 250 ml vin alb, 150 ml ulei, o cana de faina de malai.
Pentru malaiul de post se amesteca toate la un loc, dupa care compozitia se aseaza in tava tapetata cu ulei si faina si se da la cuptor timp de patruzeci pana la patruzeci si cinci de minute.
La sfarsit, cand este gata, malaiul de post se pudreaza cu zahar sau se poate aseza deasupra un strat de dulceata de fructe si se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii